Vágatlanul

Szókimondó fórumbejegyzések

Hajdu Jánost választották a férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitányának. Sajnos nincs lehetőségünk az – amúgy nagyon érdekes – előzmények ecsetelésére, a legnépszerűbb kézilabdás fórum bejegyzéseiből azért készítettünk egy válogatást. Annyit előrebocsáthatunk, hogy ez a rövid hír nem villanyozta fel a sportág veszprémi híveit…

Fő a rugalmasság!

Hajrá MKB Veszprém!

„Bizonyára Önök is tudják, hogy nagy események zajlottak ezen a hétvégén a Veszprém Arénában! A KEK győztes MKB Veszprém bejutott a férfikézilabda Uniqa Bajnokok Trófeája vasárnapi fináléjába, miután szombaton szabályosan kiütötte a német Nordhordot. Vasárnap nem kisebb ellenféllel szállt szembe, mint a Ciudad Real, aki előző nap 7 góllal verte a THW Kielt.

A Jutasi – Budapest úti kameráról

- Katanics Sándor sajtóanyaga -

2008. augusztus 26-án VMJV Közgyűlésén a napirendek tárgyalása előtt kérdéseket intéztem polgármester úrhoz. Kérdéseimben, ahogy arról a média is tudósított, többek között arról érdeklődtem, hogy mekkora összeggel járult hozzá az önkormányzat a Jutasi – Budapest út kereszteződésébe kihelyezett kamera költségeihez.

Össze-vissza állunk

- blog az olimpiáról -

„Most éppen arra álltunk át, hogy akkor fekszünk le, amikor Magyarországon fekszenek le a barátaink, és akkor kelünk, amikor itt reggel van. Magyarra fordítva: két-három órákat alszunk éjszakánként. A dolgok jelenlegi állása szerint mi tuti nem fogunk átállni normálisan az itteni időszámításra. Hajnali négykor mentünk a Kanada elleni pólómeccsre, reggel hétkor már férfi kézilabdán voltunk (Oroszország-Korea, Horvátoszág-Kína), délután egykor pedig már itthon is voltunk. Este 9-kor meg majd megebédelünk.”

Nyílt levél

- Debreczenyi János polgármester úr részére -

Tárgy: Veszprém, városi strand létesítése
Tisztelt Polgármester Úr!Veszprém képviselőtestülete 2008. május 29-i testületi ülésén döntött arról, hogy nyitott uszodát, strandot épít. A létesítmény helyszínének a Középfokú Nevelési Központ területét jelölte ki a képviselőtestület. A helyszín kijelölését megelőzően sajnos nem került sor lakossági fórumra.

Szemét

- olvasói fotók -

Két kedves olvasónktól is kaptunk fényképeket az Utcazene fesztivál alatti szemetes Veszprémről. A kép képsorozat között az a különbség, hogy egyik a városi (délelőttre már) eltakarított szemetet mutatja be, a másik sorozat viszont Benedek-hegyen készült. Nézzék meg a fotókat, mi pedig köszönjük őket Csuta Bélának és Csolinak.

Levél Debreczenyi János polgármesterhez

- a veszprémi szocialista képviselőcsoport nevében -

Tisztelt Polgármester Úr!


Veszprém Megyei Jogú Város Közgyűlése a város kiemelt rendezvényeként támogatásáról biztosította az Utcazene Fesztivált. A IX. alkalommal megrendezett fesztivál sok-sok örömöt okozott a műfajt kedvelő veszprémieknek és az eseményre idelátogató érdeklődőknek. A fesztivál főszervezőit, (Horváth Károlyt, Muraközy Pétert, Süli Zoltánt) és közreműködőit elismerés illeti azért, hogy ezt a kiemelkedő jelentőségű rendezvényt a város hírnevét öregbítve szervezték meg.

Oldalak