Pengeváltás

Kövek

- ketten a színpadon -

A Kolibri Színház vendégjátékát láthattuk április 26-án szerdán 15 órától a Petőfi Színházban. A Kolibri Színház az utóbbi években a gyerekeknek szánt darabok mellett az ifjúság problémáit érintő előadásokat is felvett repertoárjába, nyilván mert a specifikusan nekik – 12-15 éves korosztálynak – szánt színházi produkciók hiányoznak a mai magyar színházi kínálatból. Szintén ezt a hiányt próbálják betölteni a színházi nevelési társulatok által készített produkciók, és az azokat feldolgozó drámajáték-foglalkozások is.

Önkormányzati választások - Veszprém

még nem hivatalos végeredmény

A szavazatszámlálás eredménye szerint (100,00% feldolgozottság) a polgármester-jelöltekre leadott szavazatok száma:

  • Dióssy László (56,19%, 13 430 szavazat)
  • Lakatos Antal (43,81%, 10 471 szavazat)
Ugyancsak ezen feldolgozottsági szint mellett a helyi lakosság 50,40%-a vett részt a szavazáson.

Forrás, friss információk:
http://www.valasztas.hu/so02/onktjk5/tjk19203.htm

Negyedik, s egyben utolsó Pengeváltás

Lakatos Antal és Dióssy László között

Vasárnap polgármestert választunk. Veszprémben is. A kampánycsend előtti utolsó napon, egy újabb témakörrel bővítjük az Index politikusi pástját. Utolsó kérdésünk a város két polgármester-jelöltjéhez: Milyen jövőt tervez Veszprémben a sportnak, úgy az él- mint a tömegsportnak? Válaszaikat a közélet rovatban olvashatják. Az Index-látogatók véleményeit is várjuk a fórumban!

Harmadik pengeváltás

Dióssy László és Lakatos Antal között

Folytatjuk a veszprémi polgármester-jelöltek virtuális vitáját itt a Veszprém-Indexen. A választások előtti, utolsó héten két kérdést is kaptak tőlünk. Harmadik kérdésünk, melyre a válaszok már olvashatók a közélet rovatban: Milyennek találja a város és az egyetem, a veszprémi állandó lakosok és az egyetemisták közti viszonyt? S miként javítana azon? Csütörtök délutántól pedig a jelöltek sporttal kapcsolatos elképzeléseit tesszük majd közzé. Látogasson el a fórumon nyitott Pengeváltás topikba is!

Második Pengeváltás

Lakatos Antal és Dióssy László között

Újabb kérdést tettünk fel Veszprém két polgármester-jelöltjének. Ez a következő: milyen feladatot szán a jövőben Veszprémnek a régión belül, különös tekintettel Magyarország európai uniós csatlakozására, és mit tervez tenni ennek érdekében az elkövetkező négy évben? A jelöltek válaszait a közélert rovatban olvashatják. Vélemnényüket, hozzáfűzéseiket, netalán kérdéseiket itt várjuk!

Második Pengeváltás

Dióssy László és Lakatos Antal között

Újabb kérdést tettünk fel Veszprém két polgármester-jelöltjének. Ez a következő: milyen feladatot szán a jövőben Veszprémnek a régión belül, különös tekintettel Magyarország európai uniós csatlakozására, és mit tervez tenni ennek érdekében az elkövetkező négy évben? A válaszaikat szerda reggelig várjuk tőlük, így remélhetőleg délben már az Index-Veszprém látogatói is olvashatják. Addig látogasson el a fórumra és mondja el véleményét, vagy tegye fel saját kérdéseit!