Patrióta Lokál: Illegál Kommandó

Harley Davidson találkozó Alsóörsön

Ahol a legnagyobb az egy négyzetméterre jutó bőrruha száma

9. alkalommal gyűltek össze a Harleyk szerelmesei Alsóörsön. Az elmúlt hétvégén négy napon keresztül dübörögtek a motorok, koncertek színesítették a programot, látványos bemutatók ejtették ámulatba az érdeklődőket. Illegál Kommandónk is a helyszínen járt, idézze fel újra az élményeket, vagy tekintse meg, miért érdemes jövőre ellátogatni a jubileumi találkozóra!

A könyv ünnepe Veszprémben

- könyvek és programok a placcon -

Az Ünnepi Könyvhét vasárnap lezárult, és szerencsére Veszprémben is gazdag programok várták az érdeklődőket a Kossuth utcán: volt könyvvásár, híres író-megjelenés, nagyon komoly Szőke-féle megnyitó, médiaszemélyiséges könyv dedikációja, beszélgetések, gyerekprogramok satöbbi. Az Illegál Kommandó természetesen a helyszínen járt – és lecsapott. Nézzék meg képeinket!
A Tánc Fesztiválja

Tizenegyedszer

Kedd délután felvonulással és táncbemutatókkal vette kezdetét a XI. Országos és Nemzetközi Kortárs Összművészeti Találkozó Veszprémben. Gólyalábasokat, mazsoretteket, valamint népviseleti ruhába öltözött fiatalokat láthattak a belvárosban lévők, illetve most az Illegál Kommandó felvételeit megtekintők.


Bemutatkoztak a civilek

- érdekképviselet, sport, kultúra -

Minden korosztály találhatott magának programot a szombati civil napon Veszprémben. Délelőtt a sportolásé volt a főszerep, délután pedig szórakoztató kulturális programok garantálták a kikapcsolódást. Az Illegál Kommandónk által készített felvételek jól bizonyítják ezt.

Kapcsolódó cikk: Veszprémi Civil Nap 2008

KEK döntő

Szurkolói szemmel

Veszprém-Mennheim: 900 km. A kocsiban töltött idő 8-10 óra. SAP csarnok: közel 14 ezer szurkoló. A MKB Veszprém KEK győzelmének a helyszínen örülni: felbecsülhetetlen érték. Illegál Kommandónk segítségével apró ízelítőt adunk olvasóinknak.

Lecsaptunk

- képek a VEN-ről -

A hagyományokhoz hűen az Illegál Kommandó idén sem hagyta ki a VEN-t, fogta a fotómasináját és belevetette magát az egyetemi napok éjszakájába. Hogy energiát merítsen mindehhez, fényt ivott – aminek többek között az lett az eredménye, hogy most fájós fejjel pakolgatja fel a képeket. De sebaj, mindent az olvasókért!

Nini, egy mini!

- kicsi a kocsi… -

Hagyomány-teremtő szándékkal idén is városunkban tartották meg a Mini Club Hungary Évadnyitó Találkozóját a hétvégén. Több tucat apró autócsoda érkezett az ország minden pontjáról, hogy megismerkedjenek a környék szépségével, versenyezzenek, kikapcsolódjanak, szórakoztassanak. Illegál Kommandónk a szombati gyülekezőn csapott le.

1

2

3

45

6

7

8

9

10

11

12

Tomboltak az elemek

- képek vihar után -

Viharos széllel hidegfront söpört át az országon vasárnap, amely városunkat sem kímélte. A legerősebb széllökéseket egyébként a megyében mérték, Kab-hegyen 158, Szentkirályszabadján 125 óránkénti kilométeres sebességgel is süvített a szél. Nyolcvan riasztást kaptak a Veszprém megyei tűzoltók vasárnap éjszaka és hétfő hajnalban. Veszprémben házak szigetelését, tetőket rombolt a vihar, fákat csavart ki, vagy éppen reklámtáblákat taszított a földre.

Oldalak