Nem zörög a pharaszt

Utolsó Pharaszt

- báj-báj -

Nos, a „Nem zörög a pharaszt” rovat is elbúcsúzik a kedves Olvasóktól, és mi mással tehetné, mint a legnagyobb pharasztok bemutatásával. Egy kicsit (na nem sokat) keresgéltünk a múltban és a régi képek között, és íme, pár titkos fotó a Veszprém Index nyolc éves történetéből. Csak erős idegzetűek kattintsanak a tovább gombra!

Arany Prága

- Budapest, te csodás -

Még jó, hogy csatlakoztunk az Európai Unióhoz, így talán az Európa boldogabbik felén élő „gigaállam-honfitársaink” jobban megismerik országunkat, történelmünket, kultúránkat, és gyakrabban látogatnak hozzánk, kíváncsian az újonnan csatlakozott Magyarországra. Már ha ideérnek, és nem keverik össze a keleti úti célokat. Lsd. mellékelt kép.

Egy kis foci

- kapussors -

Egy focikapus mit csinál? Elkapja a kapuba tartó labdát, kiöklözi a beadást, lehalássza a szögletrúgást, kivetődik, mint a párduc, remekül zárja a szöget, térölelő kirúgással indítja a támadó középpályást, kirohanásával az őrületbe kergeti az ellenfél csatárát, és persze, ha kell, cselez és tartja a labdát. Egy kis videó a lényegről: itt.

Uborkaszezon

- hason fekve -

A gépesítés az emberiség nagy találmánya volt. Mert ugye könnyebb pl. kocsin húzni a rekesz sört, mint a hátunkon cipelni! Az alábbi képsorozat Európa keleti feléből származik, a széles, végeláthatatlan uborkaföldekről – ahol szintén gépesítenek a szedésnél, de még nem automatizálnak…

Férfias autó

- reklámagymenés -

Mi a fontos egy férfinak? Erre a kérdésre számtalan választ lehetne adni – a Mazdások pl. két alappontot emeltek ki a lehetőségek közül az autóreklámjukban. Hogy ezek után nők is veszik-e az új modellt, az kérdéses, de a film mindenesetre szórakoztató. Kattintsanak a ide, és nézzék meg a videót!

Aknakereső

- nagyban -

Start → minden program → játékok → aknakereső. A kedves Olvasó talán ismeri ezt a folyamatábrát, amely végén az őségi vindózos alapjátékhoz lehet eljutni. Az aknakereső egyszerű és egyértelmű – de az már nem, hogy az amerikai haditengerészetnél beépítették a katonai kiképzési folyamatba... Mint ahogy ezt a mellékelt ábra mutatja.

Síremlék

- a javából! -

Van, aki erdőben, mások talán inkább folyóban, aztán rengetegen hagyományosan valami műkő alatt, páran inkább a mezőn, egyesek a kerti ház mellett, néhányan a levegőben szétszórva kívánnak nyugodni a világunkból való távozás után. Na, de olyant, aki még a halálba is magával viszi a munkáját…! Kattintsanak, nézzék meg fotónkat!

Oldalak