Hírgyár

Kívül, belül megújul az Index Veszprém

Időközönként ráncfelvarrásokat hajtottunk végre az Index Veszprém oldalán, a jövő héten azonban egy jelentős átalakulásnak lehetnek szemtanúi olvasóink. A tervek szerint egy teljesen megújult, a mai internetes elvárásoknak megfelelő portál jön létre, ezt azonban egy teljesen új társaság valósítja meg.

Fokozottan ellenőrzik a gyalogátkelőket

Az utóbbi időben a gyalogos-átkelőhelyek közelében, illetve kerékpárosok részvételével több közúti közlekedési baleset történt az elmúlt évekhez viszonyítva.

Erre tekintettel, valamint az ezzel párhuzamosan jelentkező társadalmi igény miatt az Országos Rendőr-főkapitányság elrendelte a gyalogos-átkelőhelyek környezetének és a kerékpárral közlekedők fokozott ellenőrzését 2008. október 1-jétől 8 órától 2008. november 30-án 22 óráig.

Halálos balesetet okozott egy ámokfutó

Két ember vesztette életét abban a balesetben, amely csütörtökön este történt a 84-es főúton; az egymással frontálisan összeütköző két autó egyikét egy ámokfutó autós vezette, aki egy Vas megyében okozott baleset helyszínéről megállás nélkül hajtott el, s éppen az őt váró rendőrök elől menekült, amikor Sümeg határában először egy rendőrautónak csapódott, majd a szemből érkező autónak ütközött - közölte a rendőrség.

Városi közgyűlés

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata 2008. október 2-án tartja soron következő közgyűlését a Városháza Kossuth termében.

A nap folyamán szó lesz többek között az üzemképtelen járművek közterületen történő tárolásának korlátozásáról, a Gondozási Központ hajléktalan személyek ellátásával kapcsolatos feladatairól, valamint az Integrált Városfejlesztési Stratégia előzetes jóváhagyása is megtörténik.

Oldalak