Szókimondó fórumbejegyzések

Hajdu Jánost választották a férfi kézilabda válogatott szövetségi kapitányának. Sajnos nincs lehetőségünk az – amúgy nagyon érdekes – előzmények ecsetelésére, a legnépszerűbb kézilabdás fórum bejegyzéseiből azért készítettünk egy válogatást. Annyit előrebocsáthatunk, hogy ez a rövid hír nem villanyozta fel a sportág veszprémi híveit…

Gyurc Hajdu lett igen a szövetségi kapitány!

Holden atyaég...

Grave Digger Gratulálok mindenkinek, aki ebben benne volt...

laci0219 Hajdu hogy lehet szövetségi kapitány? Szégyen! Takarodjatok a Sinkával együtt!

olsson Gratulálok mindenkinek, aki tevékenyen részt vett ebben a döntésben, valamint azoknak, akik a háttérben áskálódtak. Annak a szerencsétlen Hajdúnak meg azt hittem végleg elment a kedve a szövetségi kapitányosditól, az olimpián rájöhetett volna, hogy edzőként nagy 0. Egyszerűen mákja volt neki is, mint Skalának Athénban. Apropó Skala. Nem gondoltam, hogy az MKSZ tud olyan döntést hozni, hogy az az előzőnél is rosszabb lesz. Nemhiába, mindig bebizonyosodik, Magyarországon mindig van lejjebb! Köszönjük MKSZ, "Szegedi régió", Hajdú János (hogy elvállaltad ismét)!

béla008 Te jó ég te jó ég te jó ég!!!!! Gratulálunk. Valahol remekül áskálódtak, és ezzel most egy újabb "sikeres és fényes" jövő előtt áll csapatunk. Köszönjük szépen.

zozo1982 a köszönjük felsorolásból minket kifelejtettél! szerintem ebben az ügyben mindenki benne volt! a két nagy klub is, a szeged a hülyeségével, hogy kérjen bocsánatot (vicc), és mi is, hogy a szövetséggel nem tudtunk megegyezni! és természetesen az mksz, akik töketlenek seregéből állnak!!!

lars ezt honnan veszed? a klub azzal a feltétellel elengedte volna Mocsait ha lemond a TF-es állásáról. ami azt hiszem teljesen érthető kérés lett volna.

zozo1982 akkor ezt rosszul gondoltam!

P senior Ez már több a sok(k)nál...

Kimira Hát ez egy rossz vicc!!! Hajdu… Az MKSZ mi a francot csinál?? Ennél a h*lyénél bárki jobb lett volna!!! Leégette magát a lányokkal (mellesleg azt sem értettem oda hogyan került), minek kell a férfiakkal is megalázkodni a világ előtt??? Gratulálok MKSZ!!!

frenky10 Néha az az érzése az embernek hogy Mi magyarok szándékosan követünk el ostobaságokat a saját rovásunkra.....

zozo1982 azért kell megalázkodni a világ előtt, mert ebben az országban soha semmi nem működik rendesen, és egy komoly cél érdekében nem tudnak az emberek összefogni, az addigi sérelmeiken túllépni és a válogatott jövőjét szem előtt tartani. ha ez működne, akkor ma Mocsait választották volna meg nem ezt a szerencsétlent!!! akivel már nemegyszer befürödtek a férfiak!!!!

Fery Gratulálok!

béla008 idézet nagymester Hajdu kapitánytól: "Nem tűzoltásra tervezek, benne van a pakliban a folytatás lehetősége. Nem elképzelhetetlen a teammodell, szeretném, ha egy veszprémi és egy szegedi szakember segítene, kérdés, hogy vállalnák-e a közös munkát" szóval megint két segéd, két ember, aki mondja, hogy mit és hogyan kell. csak az a kérdés, hogy szegedi részről ki az a szakember. ezek után remélem, Lajos nem lesz tagja ennek a remek tímnek.

Holden Csoki azért kipróbálhatná

csillics Csoki és Mezei Ricsi De Hajduval csak hátrébb lépünk, pedig lehetne már előre is a vb előtt 3 hónappal! Katasztrófa! MKSZ mondjon le!!! Mostmár tényleg!

béla008 minden tiszteletem Ricsié és Csokié, de lehetne kicsit tapasztaltabb a két segítő. Tapasztalt, mint Lajos. Vagy mint Matic. mellesleg én nem értek egyet azzal, hogy kell egy szegedi és egy veszprémi segítő. abból is csak viták születnének. Most már legalább az is világos a szegedi oldal hozzászólásait elolvasva, hogy mindenről a Veszprém tehet. Nem is a szegedi vezetés, hát hova is merek gondolni... Meg mostmár inkább Mocsai???? nem tudom leplezni a mérgem, felrobbanok ettől a kérjen elnézést dologtól és az áskálódástól. Így is a Veszprém fogja adni a legtöbb válogatott játékost! Ufffff!

csillics Origo cím: „Válságmenedzsert kapott a férfikézi-válogatott” A címben benne van minden, csak az nem, hogy most van igazi válság! Azt ki fogja menedzselni??

frenky10: Szvsz az Mkb Veszprém kc nem okolható a kialakult helyzet és az azt követő (megkérdőjelezhető) döntés miatt. A Veszprém fizeti Mocsai Lajos-t és -mint profitorientált gazd.-i társaság-a saját érdekeit (is)kell néznie, amellett hogy nekik is érdekük a válogatott jó szereplése. Szerintem a 3 állás Lajosnak is sok lett volna. Ilyen kaliberű szakemberek képesek egy fenékkel megülni 2 pacit de talán a 3 Neki is sok lett volna.+ Ha jól tudom a TF-es állás is igencsak közel áll a szívéhez

Thalia81 Ettől féltem, hogy Hajdu lesz a kapitány! Mi a jó istent látnak benne könyörgöm??!! Azért mert olimpián negyedik lett a nőkkel, nem biztos, hogy férfikapitányként is jól fog működni...A nyilatkozatairól már nem is beszélve... Egy csökönyös akárki, aki saját magában nem veszi észre a hibákat, mindig másban keresi, és másokat okol a kudarcért. Amikor meg jól megy a játék, akkor meg veri a mellét, hogy "én vagyok a Jani'. Így volt ez az olimpián is. Ne legyen igazam, de ez szerintem most sem lesz másként. Egy undorító személyiségű ember!

zudori Az írásodra itt a válaszom: Csak azért ő, mert haver! Ennyi és nem több. Azt hiszem az Origón van egy video, melyben(már a nevére nem emlékszem, de valamilyen elnök) nyilatkozza, hogy igen jó barátja... Az egész így működik. Sógor, koma, haverok, és senkit nem engedünk közénk kívülről! Belterjesek, de mint tudjuk ez a biológiában zsákutca! Itt is!

cinyo Pedig ő (a) Jani! Az aranybetűs eredményei:1999-ben Vass Sándor örökét vette át. Előbb a Norvégia ellen VB-selejtezőkön maradt alul egy góllal, 2001-ben Svájc elen kevesebb lőtt góllal maradt le válogatottunk az Eb-szereplés lehetőségétől. Gratulálok! Asszem sikerült megalapozni az idei szezon hangulatát!

Thalia81 Jah, ő a Jani! Szóviccnek jó volt, de nem tudok röhögni azon, hogy egy ilyenféle a kapitány.

acsaba ez az egész ország ( Mutyisztán ) pitiáner, önző, lúzer emberek gyülekezete.( tisztelet a kivételnek ) szép lassan sikerül mindent tönkretennünk magunk körül, azt is ami jól működik, működhetne miért lenne a sport és a kézilabda kivétel ? nézzétek meg milyen utóélete van az olimpiának ? hányinger .....

béla008 nem a szegedi vezetés tehet róla, hogy Hajdu lett a kapitány, a szegedi vezetés arról tehet, hogy nem Mocsai lett a kapitány. (némi ok-okozati összefüggés fellelhető a kettő között). Mindenesetre gratulálok a vezetőiteknek, addig kavarták a szart, amíg ez sült ki belőle. fogyasszák egészséggel!

Reboni A Magyar kézilabda szövetség alkalmatlan a feladatainak ellátására!!! A kluboknak össze kéne fogni ez ellen, ha tetszik ha nem!

GyurcÉn személy szerint arra vagyok kíváncsi, hogy milyen célt fog kitűzni a VB elött meddig kell eljutni vagy ö meddig tervez? Meg, hogy megint minden meccs után lemond mikor kikapunk? Szánalmas lesz ez a VB számunkra! De persze ne nekem legyen igazam...

zsoma Hajdút ki szavazta meg, mármint az MKSZ kinevezte, vagy a klubok beleegyezése is szükséges volt? Ha igen, akkor ismerve az általános vélekedést Hajdú tevékenységéről szakértői berkekben hogy szavazhatták meg a klubbok ezt a bohócot kapitánynak??

Funtom Válogatás Hajdu olimpia utáni nyilatkozataiból : "...ugyanakkor az a véleményem, hogy a továbbiakban többet segíthetek, ha a szövetség szakmai igazgatójaként dolgozom." Másik: "Végül az exkapitány hozzáfűzte, munkaköri kötelessége, hogy szakmai igazgatóként aktívan részt vegyen az új szövetségi kapitányok (férfi és női) jelölésében és megtalálásában." Nos akkor mi is történhetett? Belenézett a tükörbe: "hm, megtaláltam az új szövetségi kapitányt" ??

Savika Na ne már... olsson meg béla008 is! Nem kell a hiszti. Pont ti még nem hallottátok, hogy az MKB Veszprém vezetése akarta a legkevésbé Lajosbáprofvégjáték kinevezését??? Ugyan... ugyan... Nem kell itt régiózni neked sem! Az "egyszeri "embernek is kár volt. Úgy tűnik "Donáttanárúr" igehirdetése nyitott fülekre talált. De itt van a prof. nyilatkozata: "A Magyar Kézilabda-szövetség Mocsai Lajost szerette volna kinevezni a férfiválogatott élére, de a szakember nemet mondott a felajánlott állásra, mert veszprémi munkájára akar összpontosítani. „Jeleztem a szövetségnek, hogy most a veszprémi munkámra szeretnék koncentrálni, és mellette még tanári állásom is van. Jobb a válogatott számára, hogy most nyugalomban készülhet. Hajdu Jánosnál jó kezekben van a csapat” – mondta Mocsai az MTI-nek. MTI Az már csak elenyésző apróság, hogy a Szegednek 1 azaz EGY darab szavazata van a szövetségben!

olsson Igen Savika. Nem nagyon akarták a vezetőink hogy szöv.kap. legyen, mégis mentek az egyeztetések, mert megfelelő feltételek mellett beleegyeztek volna. Azt is tehették volna, hogy kategorikusan elzárkóznak az egésztől és nemet mondanak az mksz-nek. Nem a szegediek választották meg Hajdut ez tény, de bőven volt szerepük benne, hogy nem Lajos lett a kapitány. Ha nem is közvetlenül, de ezek szerint hasznos volt az aknamunka, Lajosnak elege lett belőle így visszalépett. Valamint nem egyszer olvashattuk, hogy a szegedi vezetők nem szeretnék, hogy Lajos legyen a kapitány, hát elérték a céljukat! De hát nincs gond, Lajos nyugodtan készülhet tovább az MKB-val, Leléék örülhetnek mint majom a farkának, Hajdú meg bizonyítani fog mint már tette azt párszor!

Magyarády olsson, pontos vagy. Nem örültünk, de belementünk, kompromisszum elfogadva. (Mint ahogy a TF-nek sem örültünk...viszont elfogadnánk, hogy Lajos itt, Veszprémben oktasson.) Magyarul (zozo, ezt most főként neked...): a Szövetséggel meg tudtunk állapodni, Lajossal ugyancsak. Vagyis ha nincs (nyilvánosság előtt, de bizony kulisszák mögött is) a szegedi - meglehetősen sajátságos - akciózás, ma minden jel szerint Mocsai Lajos a kapitány. Ebből lett elege, ő döntött így. Mindez azoknak is tanulság lehet, akik itt a k é t klubvezetés kommunikációs párbajáról beszéltek. (Hónapok óta, szándékosan meg sem szólaltam. A végeredmény mit sem különbözik. Ugye.)

Rovat: