Balesetmegelőzési tréninget tart a rendőrség

Ingyenes vezetéstechnikai tréninget hirdet motorosok számára a Veszprém megyei Balesetmegelőzési Bizottság, a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság és a PITYKE MOTOR 2OO8. október 5-én, vasárnap.

A különleges tréningen civil motorkerékpárosok tehetik próbára, illetve fejleszthetik tudásukat. A tréningen bárki részt vehet, aki a www.pitykemotor.hu oldalon regisztrál. A tréningen részt vevők nagy gyakorlattal bíró motoros rendőrök segítségével sajátíthatják el azokat a gyakorlati fogásokat, amelyek szükségesek a motoros közlekedés során adódó veszélyhelyzetek elkerüléséhez.

A tréning napján a repülőtérre a Szentkirályszabadja felöli V. kapuján lehet bejutni 10 órától. A belépés mind a regisztrált résztvevők, mind pedig az érdeklődők számára ingyenes.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a tréningen résztvevők számára az előírt védőfelszerelések (bukósisak, zárt kesztyű és cipő, motoros ruházat) használata kötelező, s a rendezvényen a regisztrált résztvevők a saját motorkerékpárjukkal vehetnek részt, saját felelősségükre.

Rovat: