Felkészülési tornát nyert a Veszprémi RC

Az összes mérkőzését magabiztosan megnyerve aratott tornagyőzelmet a Veszprémi RC a szlovákiai Komarnoban rendezett hatcsapatos férfi röplabdatornán.

A veszprémi csapatból a hétvégi felkészülési tornáról hiányzott a sérült Czintula Mihályon kívül a center Tölli Péter is, a feladó poszton viszont bemutatkozott Holdinger Szilárd utánpótlás-edző tanítványa, Garamvölgyi Olivér.

Szabó Gábor a VRC edzője több csapatszerkezet-kombinációt is kipróbálhatott. Minden játékos lehetőséget kapott a mérkőzéseken, a libero poszton Szabó Gábor és Szalai Balázs, szélsőütőként Horváth Szabolcs, Horváth Ádám, Németh Ervin és Tóth Tibor, feladó-átló poszton Tóth Tibor és Salavecz Attila, feladóként Kecskeméti Péter mellett a veszprémi serdülőből érkező Garamvölgyi Olivér játszott. Tölli Péter hiányával a két center Seck György és Nagy Attila folyamatosan pályán volt.

A torna megfelelő volt a hétvégén hazai környezetben induló NB I Ligára való felkészüléshez, ahol hazai pályán október első szombatján fogadják a veszprémiek a Kodolányi-Sencor FRKE (Székesfehérvár) csapatát.

A torna legjobb játékosa a Company Nyelviskola Veszprémi RC feladója Kecskeméti Péter lett! (sporthíradó)VÉGEREDMÉNY:
1. Company Nyelviskola Veszprémi RC
2. Tlmače
3. VK Spartak Komarno
4. VK Spartak Komarno (junior)
5. Bilikova
6. Kodolányi-Sencor FRKE Székesfehérvár

Rovat: