Gazdasági játékfesztivált rendeznek

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi kara a Tudás Sziget szervezésében idén is megrendezi oPEn-GTK - Gazdasági Játékfesztivált. A tavaly hagyományteremtő szándékkal elindított rendezvény idén számos kiegészítő programmal is gazdagodott, így szeptember 22-25. között a Veszprémben a Kossuth utca mellett már az egyetemen és a Diákcentrumban is várják programokkal az érdeklődőket.

A program keretében a középiskolások kipróbálhatják, hogy milyen az egyetemi élet: beülhetnek egyetemisták mellé az órákra, check-point játék keretében megismerkedhetnek a gazdasági élettel, de kipróbálhatják az egyetem nyújtotta testnevelési lehetőségek széles tárházát is. Ezen felül a kar kulturális életébe is bepillantást nyerhetnek, hiszen a Világjáró Klub fényképes úti élménybeszámolója Izlandról, valamint az elsős hallgatókat segítő Szenior Szervezet Kapunyitó táborának afterpartija is várja őket.

A rendezvény újdonsága, hogy a játékosok - az egyetemi hallgatókhoz hasonlóan - egy indexet kapnak, ahová gyűjthetik az óralátogatásért, játékokon, beszélgetéseken való részvételért, szorgalmi feladatokért járó kreditpontokat. A legtöbb kreditet összegyűjtő játékosok értékes nyereményeket, így akár a jövő évi Sziget hetijegyüket is megnyerhetik, de spinning-bérlet, kávé- és tea ajándékcsomat és további számos ajándék is várja őket. Azon osztály pedig, ahonnan a legtöbb diák érkezik, automatikusan megnyeri az érettségi tablóját.

A szeptember 22-25. közötti rendezvény utolsó állomásaként a Diákcentrumban fellép a tavaszi Legyél a saját zenei menedzsered! zenei tehetségkutató döntősei, valamint az Eskabbe.Bővebb információ: www.gtk.uni-pannon.hu

Rovat: