Utánpótlás kerestetik!

Az MKB Veszprém utánpótlás központjának szakemberei várják a kézilabdázni vágyókat szeptember 20-án. A Március 15. úti sportcsarnokban szombaton 10.00 órától állnak a szakemberek (Hidasi Ferenc, Marosné Bedőcs Katalin, Lipták Gyula) az érdeklődők rendelkezésére.

A sportági kiválasztóra 1997. és 2000. között született fiúkat várnak, olyanokat, akik szeretnének a nemzetközi hírű veszprémi csapat kiemelkedően sikeres utánpótlásának tagjai lenni. A srácok sportfelszerelést vigyenek magukkal.

Az alsóörsi központú nevelő klub a jövőben hétfőn és szerdán Veszprémben (Lovassy gimnázium tornaterme, 17.00 órától), míg pénteken az alsóörsi sportcsarnokban (16.00-tól) tartja kézilabdás foglalkozásait. Érdekesség, hogy korábbi és mai kiváló játékosok (Sótonyi László, Éles József, Gál Gyula) is résztvesznek a képzésben, időnként edzéseket vezetnek a fiataloknak. Mellettük további hírességeket is igyekeznek a szakemberek bevonni a munkába. Szombaton délelőtt minden kézilabdát szerető srácot várnak a Március 15. úti csarnokban. (napló)

Rovat: