Nagy kaland

- egy kis parkban -

Annyi nyaralási élményről írtak már kollegáim, hogy elérkezettnek láttam az időt arra, hogy én is beszámoljak, és bemutassak egy élménylelőhelyet, amihez nem is kell sokat utazni, elég csupán a közeli bobpálya parkolójáig. De kezdem az elején… Unokaöcsémnek és unokahúgomnak szántam névnapi ajándékként a kalandparkban való szórakozást, és ez a happening jobban sikerült, mint gondoltam.

Először is le kell szögeznem, hogy a kalandparkot nem csak gyerekek számára tervezték, a felnőttek ugyanúgy találnak itt adrenalin-növelő szereket. A park folyamatos fejlesztés alatt áll, ottlétünkkor öt állomás volt: íjászat, falmászás, drótkötélcsúszda, valamint külön a felnőttek és külön a gyerekek számára épített összetett kalandösvény. Az állomásokról talán annyit, hogy az íjászat nyugalma ellensúlyozza a többi állomáson összeszedett murda-mennyiséget.

A kalandpark vezetői, trénerei edzett emberek, akik humánusan, de vasszigorral állítják szembe az embert önmagával. Tartják magukban a lelket, nem vesztik el a fejüket a sok nyámnyila, nagyképű nyári turista között, és jókat derülnek a remegő lábú pacienseket folyamatosan fényképező kísérőkön. Tehát, akinek összegyűlt egy kis nyári költenivalója, és nem mindennapi élményekre vágyik, vagy egyszerűen csak villogni akar barátai előtt, keresse fel a parkot! Csak vigyázzon, mert itt tiszta tükröt tartanak az ember elé…Rovat: