A Születés Hete után: A LÉK nyár eleji programjai

- klub, előadás, szülésfelkészítő tréning -

Lezajlottak a Születés Hete programjai, jön a nyár, mi is kicsit megpihenünk. De hogy az évben ne csak a Születés Hete szóljon a szülésről-születésről-gyerekekről, továbbra is szeretettel várunk mindenkit programjainkra.

A nyári szünet előtt találkozási, beszélgetési lehetőségeket kínálunk, ahol felteheted kérdéseidet, személyesen is megismerkedhetsz velünk, Novák Jula dúla, szülésfelkészítő tréner izgalmasnak ígérkező előadásából pedig új oldalról közelíthetjük meg a szülést, megtudhatjuk, milyen fontos helyet foglal el a női életciklusban. Az előadást és beszélgetést a Padma Házban tartjuk, ahol meghitt környezet és finom tea vár!

Várandós kismamák és párjaik számára hétvégi, kis létszámú szülésfelkészítő tréninget indítunk nyár elejétől, a jelentkezőktől függően újabb időpontokban csoportokat nyáron is indítunk.

A részletes programajánló előtt szeretnénk veletek megosztani a Születés Hetén készült fotókból párat:LÉK Várandósok és Kisgyermekes Szülők Klubja

Május 21-től, szerdánként 10 órától a megyei könyvtár gyermekkönyvtárában újra indul a klubunk, ahol kötetlen formában találkozhatsz, beszélgethetsz velünk! (A Ringató foglalkozásoktól függetlenül, a másodikkal párhuzamosan)


LÉK Találkozók a Padma Házban

2008. június 11. (szerda) 16.00–19.00
Meghívott vendégünk:
Novák Júlianna (dúla): A szülésről – természetesen
A filmvetítéssel egybekötött beszélgetés során felelevenítjük a régi szülési szokásokat, beszélünk a mai hazai szülészeti gyakorlatról és fantáziálunk a jövő lehetőségeiről. Hogyan működhet a szülés-születés csodája energiakútként mindazok számára, akik bátran merítenek belőle?


Szülésre készülődünk – tréning várandósok számára

Intenzív, hétvégi, kis létszámú, családias hangulatú szülésfelkészítő tréning indul előadásokkal, beszélgetéssel, filmvetítésekkel, sok hasznos információval, testi-lelki gyakorlatokkal, vidámsággal, hogy együtt járjuk be a belső felkészülés útját.

Ezt a tréninget Neked találták ki, amennyiben:
 a hagyományos felkészítő tanfolyamokon túl a lelki felkészülést is fontosnak tartod,
 szeretnél rájönni, milyen körülmények között akarsz szülni,
 szeretnéd megtudni, mi segíti, illetve mi gátolja a szülést,
 hogyan lehet kezelni a fájdalmat,
 milyen jogaid vannak a kórházban, és hogyan érdemes kommunikálni az egészségügyi személyzettel,
 mindezt bensőséges, értő közegben, egy koncentrált belső „utazás” keretében.

Menetrend:

(A tervezett program aszerint változhat, hogy a csoport tagjai milyen kérdésekkel, igényekkel érkeznek.)

Információk:

Rovat: