A II. Diákpolgármester választás végeredménye.

Zsűri

Pontos értékelés: Zsűri szemszögéből

A negyedik helyen a Cholnoky Általános Iskola és Gimnázium jelöltje, Mészáros Eszter és csapata, a Hip Hop Girls. Sajnálatos módon a csapat kis létszáma miatt sok feladatban nem tudtak részt venni, de rendkívüli kitartásuk azt mutatta, hogy a jelölt mindenképpen alkalmas az általa elnyert diák-alpolgármesteri posztra. Emellett a jelölt programja a kitartásával összemérhető jó szívről árulkodik.

A Harmadik helyezett Táncsics Mihály Szakközépiskola jelöltje, Majer Barbara, és csapata, a Táncsics Komédiásai hatalmas bulit varázsolt a színpadra.

Második helyen végzett a Vetési Albert Gimnázium jelöltje, Soós Balázs, és csapata a (VETÉ)SITTESEK. Jó ötleteikkel és kultúrált, mégis magabiztos kiállásukkal tűntek ki a mezőnyből. Előadásaik, a feladatokra adott megoldásaik ötletesek és színvonalasak voltak. A zsűri valóban nehéz helyzetben volt.

Az első hely - a rendkívül erős mezőny mellett - azonban mégis a SÉF Kereskedelmi, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképzőiskola jelöltjét, Novák Tamást, vagyis JAKOB'S A ROMÁT és családját illeti meg. A hatalmas csapat folyamatos lelkesedésével kiharcolta - nem kevésbé felkészült jelöltjének - a dicsőséget jelentő Diákpolgármester címet.

Mindenkinek gratulálunk, aki részt vett a rendezvényen! Reméljük, sok kellemes emlék marad meg a II. Diákpolgármester-választásról, és aki figyelemmel kísérte a mulatságot, egyetért velem, hogy a versenynek nincs vesztese (csak az, aki mégsem jött el).

Jövő évben újra találkozhatunk a középiskolák csapataival Veszprém utcáin. A diákoknak meg csak annyit üzenünk, hogy már most kezdjetek el gondolkodni a következő arculaton, győzzétek meg a dirit, szedjétek össze az összes suli-társat. 2004-ben még nagyobb buli, még komolyabb verseny várható. Csak így tovább!

zsűri

Rovat: