Túlélve a VEN-t...

Túlélve a VEN 4 napját, 5 éjjelét, kikerülve a Detoxikálóból, megkérdeztünk néhány emberkét, hogyan értékelik az elmúlt hetet.

Joci, külsős: - Hogy mi volt a legjobb az egészben? Talán a pénteki progi: a United tátogása és dalszöveg-felolvasása, a Heveny koncert hóesésben, a kocsmák különböző fílingje. Mindig megtaláltad a kedvedre való zenét és 100%, hogy találkoztál ismerőssel. Annak ellenére, hogy nem vagyok egyetemista, hamar – néhány Hubi elfogyasztása után – sikerült asszimilálódnom.

Sára, félidős szitus: - Egyre inkább nem arról szól ez a rendezvény, amiről kéne. A többség abszolút nem foglalkozik a kortesprogramokkal, nem jár el a napközbeni rendezvényekre, csak kocsmázik. Ami önmagában nem lenne rossz, ha nem csak a bebaszásról szólna.

Csabi, villamosmérnök: - Hát igen, néhány dologra nem emlékszem az elmúlt hétből. Lehet, hogy túl sokszor a pohár fenekére néztem? Naná!

Julcsi, műmenes: - Abszolút csapat voltunk. Abszolút kreatívak (JuVENtus), abszolút látványos programokat csináltunk, abszolút tudott beszélni a jelöltünk, abszolút nyerésre álltunk, abszolút kitartó volt a csapatunk. Ennek ellenére nem mi nyertünk. Nem értem, hogy lehet ez?)

emka

Rovat: