MÁRCIUS 9. VESZPRÉMI KARNEVÁL

a Veszprémi Fiatalok Egyesülete szervezésében

Március 9-én délután a Kossuth utcán kezdődik a rendezvény, ahol forralt boros, üdítős sátrak, padok és utcazenészek várják a jelmezes felvonulásra gyülekező embereket.

19 órakor kezdődik a jelmezes felvonulás a Budapesti úton keresztül az Óváros térre. Itt mutatkoznak be a jelmezes felvonulás résztvevői. Bárki benevezhet korosztálytól függetlenül. Értékes díjak! Tv, mobiltelefonok, nyereménytárgyak, vacsorák, kb 100 nyereményt ítél oda a zsűri, melynek elnöke a Polgármester Úr. A díjakat a város kereskedői, szolgáltatói ajánlották fel.

Az Óváros téren A Petőfi Színház fiatal művészei adnak koncertet. Ezután a Karnevál a város ismertebb szórakozóhelyein folytatódik. A Mhytos Music Clubban jelmezben ingyenes lesz a belépés, itt külön jelmezverseny várja az idelátogatókat. A Diákcentrumban szintén ingyenes lesz a belépés jelmezben. A Városi Művelődési Központban nosztalgia disco lesz. A Szaxofon kávéházban ( Zeneiskolában ) jelmezben a belépés ingyenes.

Ha bármilyen kérdésük van, keressék telefonon Remport Csabát < alelnök > 0630/402-6883 illetve Kövi Szabolcsot < titkár > 0630/929-5970-es telefonszámokon vagy írjanak e-mailt a vfe@index.hu címre. Látogassák meg honlapunkat! < www.index.veszprem.hu/figyusz > Jelentkezni nem szükséges. Üdvözlettel:

Remport Csaba < alelnök >

Rovat: